Taigen:
200 g võid
2 dl suhkrut
3 muna
3 dl jahu
0,5 dl kakaod
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl virsikukompoti vedelikku
Immutamiseks:
400 g virsikut (1 kompott)
2 dl kompotivedelikku
1 spl sidrunimahla
1 spl suhkrut
Kate:
150 g tumedat šokolaadi
100 g toorjuustu
2 spl likööri
2 dl rõõska koort 35 %
0,5 dl suhkrut
Vahusta toasoe või suhkruga, klopi juurde ükshaaval munad.
Sega kuivained omavahel ja sõelu taignasse. Lisa kompotivedelik.
Mina tegin 30¤40 cm ahjuplaadil (saan ühe põhja sellest taigna kogusest).
Küpseta ahju all osas 200 kraadi juures 20-25 minutit
Immuta põhi kompotivedelikuga, püreesta virsikud ja määri peale. Tõsta peale teine põhi ja immuta ka see.
Katte valmistamine:
Sulata šokolaad, lase jahtuda ja lisa toorjuust ja liköör. Vahusta koor ja suhkur ning lisa šokolaadi hulka.
No comments:
Post a Comment